28. helmikuuta 2011

Näyttelymusti

Musti arvosteltavana


Näyttelymusti teki näyttelydebyyttinsä 26.2.2011 PiNan näyttelyssä Tampereella. Tuomio oli EH + kuma käsiteltävyydestä ja luonteesta.

Arvostelukaavake on tietysti jo ehtinyt hukkua, mutta ihan oikeutetusti noottia tuli siitä, että pikku Musti-broileri on kasvanut niin kamalan kovasti, minkä seurauksena se on aika löysä pakkaus, ja turkkikin tuntuu ohuelta, kun sen kasvu ei pysy koko hamsterin kasvuvauhdissa oikein mukana. Kevyestihän olen tuota ruokkinut alusta asti, kun se jo pienenä oli niin potra poika, mutta yritetään nyt vielä vähän keventää, niin pysyisi terveellisempänä tuo kasvutahti.

Blogikin on ehkä viimein taas vähän vireämpi, sain nimittäin vihdoinkin, parin kuukauden jälkeen, tietokoneeni toimivana takaisin! Kuvia on tullut otettua vaikka kone on ollutkin poissa pelistä, joten yritän päivitellä niitä tänne lähiakoina.

4 kommenttia:

 1. Musti oli aivan luvattoman söpö! Harmi että ne kuvat, joita siitä otin, eivät ole erityisen onnistuneita.
  Syyrialaisen laihduttaminen on epäkiitollista puuhaa, itse olen huomannut Loviisan kanssa sen, että kuivaruuan rasvapitoisuudella ei ole juuri merkitystä painon hallintaan, mutta tuoreruuan määrällä on. Meilläkään ei siis enää anneta kuppia täyteen tuoreruokaa vaan vain pari, kolme palasta.

  VastaaPoista
 2. Hienoa Musti!
  Tämä "mami" ylpeänä seurailee jälkikasvujen menoa ja menestystä maailmalla :)
  T: Hanna

  VastaaPoista
 3. Toisten hamsterit ovat ylipainoisia, mun taas alipainoinen :/. Vkh talvikko on siis kyseessä ja erittäin vaikea saada tytölle massaa ilman kunnollista juoksupyörää.

  VastaaPoista
 4. Oh, tännehän on tullut oikein kommentteja! Kiitos kaikille! :)

  Mulla on kans aina aiemmin olleet hamsterit enemmän sitä laatua, jotka kaipaisivat enemmän massaa, joten nyt on ihan hurjaa, kun on kerrankin tällainen iso jötkäle. Ajattelin, että olisin laittanut sille juoksupyörän vasta vanhempana (n. 4 kk iässä), mutta taidankin aikaistaa sitä jo laittaa nyt jo aiemmin, jos se vähän hillitsisi tuota kasvua ja toisi lihaksia.

  VastaaPoista