Roborovskit

Sigrid


"Sigrid, Sirri"


s. 1.1.2010
venäjänkääpiöhamsteri roborovski
normaali
naaras
tukkutaustainen, tullut Ruotsista

Sirri on... Sirri. Pieni heräteostokseni Ideaparkista. Olin jo pitkään haaveillut roborovskeista, ja sattumalta sitten eräänä päivänä Ideapark-reissulla eksyin Faunattareen. Huomasin heti, että erään terraarion kyljessä mainittiin robo, ja kun tiedustelu myyjältä paljasti kyseisen robon nuoreksi naaraaksi, ei minun tarvinnut enää juuri miettiä - siinä se oli, ensimmäinen popottini.

Luonteeltaan Sigrid on varmasti melko tyypillinen robo, ikienerginen touhuaja, joka vilistää reippaana paikasta toiseen. Käsiteltäessä se toteuttaa myöskin lajilleen tyypillistä käytöstä, tosin hyvinä päivinä se saattaa malttaa jopa istuskella kämmenellä ihan rauhassa.

Koska Sigrid tuli minulle yksinäisenä, oli oikeastaan alusta asti selvää, että astutan sen. Toki, jos se olisi paljastunut pahapäiseksi tai jotenkin todella rumaksi roboksi, olisin jättänyt sen väliin ja hankkinut sille jostain naaraspoikasen kaveriksi, mutta koska sen luonne on kunnossa ja se ilmeisesti näyttääkin ihan robolta, ei astutukselle ole estettä. Sigrid yhdistettiinkin 7.6. uroksen kanssa, ja tarkempia tietoja poikueesta löytyy täältä.

Näyttelytulokset:

PiNa 23.5.2010
lemmikkiluokasta EH + KUMA "Hauska robo", tuomarina Saana Kankare

SHY:n juhlanäyttely 6.6.2010
ulkomuotoluokasta H + L1, tuomarina Sebastian Mårtensson, SWE
lemmikkiluokasta H, tuomarina Saija Kukkohovi


I Am All Ears


"Ears"


s. 27.6.2010
venäjänkääpiöhamsteri roborovski
normaali
naaras
oma kasvatti

i. Bunny Hop*
e. Sigrid

Näyttelytulokset:

-