7. kesäkuuta 2010

Siisti mies kylpee ennen tutustumista tulevaan morsioonsa:









Kurinpalautusta yli-innokkaalle Petelle, joka ei meinaa antaa olla Sirrin ollenkaan rauhassa! :D



Tällaista täällä siis, mies on vihdoin talossa! Tutustuminen on sujunut hyvin, ja uros on kyllä niin kovin innokas käymään iholle, että Sigridillä meinaa mennä jo hermot :D

Juhlanäyttely ei mennyt meidän osaltamme kovin kummoisesti, Java ulkomuotoluokasta EH + L1, lemmikistä tällä kertaa vain H. Sirri sai sekä ulkomuotoluokasta että lemmikkiluokasta H:n, ulkomuotoluokasta napsahti myös L1 ja kokonaisuutena varsin hyvä arvostelu :) Arvosanaa arvatenkin pudotti lähinnä siis vain Sirrin pieni koko.

Juhliksesta Java matkasi Tampereelle Lottiinan Sulhoksi, ja meille saapui tänne ihanainen hörökorvainen Pete. Nyt sitten vain jännätään ja odotellaan vauvoja!

2 kommenttia:

  1. Java oli ihastuttava pörröinen löllykkä! Sain pidellä sitä vähän aikaa itsekin sylissäni eilen, Minski sen lykkäsi syliini kun podin kovaa syyrialaishalipulaa oltuani koko päivän kääpiöiden sihteerinä. Se oli mahdottoman suloinen poika ja niin kiltti ja rauhallinenkin.

    VastaaPoista
  2. Kiva että Java jaksoi edustaa ja olla nätisti! :) Onhan se kyllä aika ihana, sellainen pikkuinen nallenaama. Saa nähdä kuinka suloista jälkikasvua se saakaan :)

    VastaaPoista